Aanbevelingen

"Annemarie is een zeer kundige juriste, sterk op inhoud en heel prettig op de relatie.
Ze is rustig, vriendelijk, behulpzaam en denkt in oplossingen."

Boudewijn Janssen

Vakgroepleider juridische advisering  Gemeente Apeldoorn 

"Annemarie is als een rots in de branding.

Ze tilt de juridische kwaliteit op een hoger plan mede door haar uitstekende coachende en adviesvaardigheden. Haar positiviteit maakt haar daarnaast als persoon ook heel toegankelijk en is tevens een mooi talent waarmee ze, met veel passie voor haar vak, collega’s enthousiasmeert."

Roland Bakker
Manager bij provincie Drenthe van team Subsidie en Inkoop
 

"Annemarie is vrolijke en enthousiaste jurist die van vele markten thuis is. Ik heb Annemarie als zelfstandige gedurende 8 maanden ingehuurd om te helpen met de voorbereiding van besluiten, het implementeren van regelgeving en de opleiding van collega’s.


Annemarie weet creatieve oplossingen te vinden bij het voorbereiden van beschikkingen, maar ook bij het ontwerpen en implementeren van regelgeving. Daarnaast draagt zij haar kennis actief over op collega’s en dat doet zij altijd enthousiast en met een glimlach. Zij was een waardevol lid van ons team.

 Annemarie denkt proactief aan kwaliteit- en efficiëntieverbetering. Ik weet zeker dat zij een aanwinst is voor het volgende team waarmee zij gaat werken."


Wouter van Tellingen

Plaatsvervangend Algemeen Secretaris / Bestuurssecretaris bij Nederlandse orde van advocaten 

"Annemarie beschikt over veel kennis en kunde op het gebied van het algemeen bestuursrecht en staatsrecht. In het opstellen van regelgeving is ze een specialist en voor het subsidierecht is ze dé vraagbaak voor haar collega's. Daarnaast heeft ze een sprankelende persoonlijkheid en beschikt ze over tomeloze energie en een positieve kijk op het leven. Ze benadert collega's en leidinggevenden op een positief-kritische wijze en ze is goed in staat de verbinding te leggen met alle geledingen binnen de organisatie. "

Jennifer van Luijk

Ervaren manager non-profit sector | Verandermanagement | Bedrijfsvoering